با کمک سنسور مواد غذایی از سلامت غذاهای منجمد اطمینان حاصل کنید


محققان یک حسگر مواد غذایی ابداع کرده اند که می تواند کیفیت غذاهای منجمد را بدون هیچ باتری یا سایر منابع انرژی نشان دهد.

به گزارش سرویس فناوری و فناوری خبری تکنا، سنسور جدید کیفیت مواد غذایی منجمد را از نظر ذوب و منجمد مجدد به کاربر اطلاع می دهد. این سنسور می تواند با تغییر رنگ خود در این مورد هشدار دهد.

غذای منجمد به معنای تازه بودن آن نیست. زیرا می توان آن را ذوب کرد و مجدداً یخ زد. به همین دلیل استفاده از سنسور جدید اتوماتیک می تواند در این حالت با تغییر رنگ آن به مصرف کننده هشدار دهد. گروهی از محققان موسسه فناوری ایتالیا این دستگاه نظارتی را توسعه دادند.

در این دستگاه دو الکترود با آند منیزیم و کاتد طلا وجود دارد که توسط محلول الکترولیت منجمد از هم جدا شده اند. اگر محلول الکترولیت یخ زده باقی بماند، این نشان می دهد که غذا منجمد شده است. چه خوب که دوباره آب شد هنگامی که حل می شود، جریان الکتریکی در سنسور ایجاد می کند و پس از آن محلول بنفش مایل به قرمز می شود و حتی رنگ خود را به آبی تغییر می دهد. محققان برای ساخت این حسگر از موم زنبور عسل استفاده کردند. بنابراین، با توسعه بیشتر، این حسگر می تواند به یک ماده خوراکی تبدیل شود که می تواند در غذا استفاده شود.