راهنمای خرید شیر | قسمت دوم


راهنمای خرید شیر

این مقاله یا بخش به منابع یا مراجعی نیاز دارد که در نشریات معتبر و شخص ثالث ظاهر می شوند. ما هزینه محصولات لبنی را پرداخت می کنیم تا در نهایت با ما بمانند.

جدول قیمت مواد غذایی:

طبق قانون کشور ما ، درج جدول ارزشهای غذایی در برچسب بسته بندی اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. مفید بودن این جدول قابل توجه است. متأسفانه ، معلوم می شود که سازندگان عوامل بی ربطی را که به نفع شما نیستند در این جدول قرار داده اند. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک ماده مغذی نیست ، اما کیفیت غذا با تعیین میزان ماده خشک یا رطوبت به عنوان یک عامل کیفیت از هرگونه تقلب جلوگیری می کند و تولید کنندگان نمی توانند درصدی از ماده خشک را زیر استاندارد تولید کنند. و درج آن در این جدول بی فایده است. همچنین برخی از تولیدکنندگان میزان نمک را به جای سدیم ذکر می کنند که باید اصلاح شود. گاهی جدول به زبان انگلیسی نوشته می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، درج جدول ارزش غذایی می تواند راهنمای شما برای انتخاب محصول مناسب با ارزش غذایی باشد.

بسته بندی کردن:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی محصول غذایی را در برابر عوامل خارجی محافظت می کند و از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری می کند. اطلاعات بسته بندی مهم و گاه مهم است. تاریخ تولید و انقضا ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه هایی برای استفاده در بسته بندی از مسائل مهمی است که مشتری باید به آن توجه کند. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از آن عوامل مهمی در خرید محصول هستند. هنگام خرید یک محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول با نیاز شما مطابقت دارد ، زیرا محصولات لبنی دارای تاریخ انقضا محدود هستند و ممکن است قبل از مصرف منقضی شوند.

راهنمای خرید شیر |  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت میزان برآورده شدن الزامات با توجه به ویژگی های خاص محصول است. الزامات و مقررات مشتری را مشخص می کند. بنابراین ، محصولات غذایی باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشند که یک محصول باید داشته باشد. همه محصولات باید با استانداردهای ملی ایران مطابقت داشته باشند. این موسسه توسط موسسه استاندارد و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات به طور کلی عاری از باکتری های بیماری زای خطرناک هستند. با این حال ، عملکرد صحیح تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتری بر کیفیت شیمیایی و میکروبی آن تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی خود را از دست می دهند. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از هرگونه پارگی یا آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید مطابق توصیه های سازنده باشد. می توانید صحت آن را از صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذای روی میز غذا از مواد اولیه یا مزارع و حیوانات است. در ایران ، برخی از کارخانه ها این گواهی را برای برخی از این مراحل دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول تنها در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خطوط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، ارزشمند است که اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از سردرگمی مصرف کننده خودداری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اولیه تغذیه و میزان و روش غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دکتر تغذیه و رژیم درمانی اصفهانی دکتر برای مشاهده صفحه اینستاگرام رضا اطمینانانی کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

حساسیت غذایی

غذاهای مفید و مضر برای حساسیت غذایی

خوردن هندوانه و چاقی

استفاده بیش از حد از گوشت قرمز ممنوع است

استراتژی های کنترل اشتها



دیدگاهتان را بنویسید