سالاد میگو به سبک یونانی و سالاد ماکارونی برای پیشگیری


پس از دویدن دیوانه وار روزهای یکشنبه ، کشاندن بچه ها از محل کار به کار دیگر ، آنها بلافاصله به خانه برمی گردند و کیف های خوب برای روزهای تولدشان بدون اجازه باز می شوند. من و مارک ناامید شدیم. مدتی در اتاق خواب سپری شد و بحث های زیادی در مورد اینکه چرا این انتخاب بد بود انجام شد.

آنها از آن زمان تا کنون بهترین رفتار خود را انجام داده اند ، اما عواقب آنها امروز عصر به چشم می خورد: کنار گذاشتن اولین رویداد مدرسه – یک بستنی اجتماعی.

دیشب پایپر Orientation of Young 5 داشت و خیلی هیجان زده بود! ما شیعه را ترک کردیم (تحت نظارت چپ) تا به پایپر اجازه دهیم برای اولین بار وارد مقطع ابتدایی شود و لحظات هیجان انگیز خود را کشف کند. خواهر بزرگ می تواند در این راه کمی قاتل باشد و ما می دانستیم که پایپر از حضور در مدرسه ابتدایی امسال بسیار هیجان زده بود.

عصر موفقیت آمیز بود و معلم او احساس بسیار شیرینی داشت! کل جهت بیش از 2 ساعت طول کشید و بدون تهویه مطبوع در مدرسه ، ماسک و بدن بزرگسالان (در بسیاری از خانواده ها x2) در اتاق پیش دبستانی تا حدودی ناخوشایند بود زیرا ساعت دوم خاموش بود. برای شام و شام آماده بودیم.

شی در مدرسه امشب دومین عصر برای ملاقات با معلم خود است و ما نیز از این موضوع بسیار هیجان زده هستیم. برای ما ، همه چیز جدید است زیرا ما سال گذشته به دلیل همه گیری اجازه مدرسه رفتن نداشتیم. دخترتان حتی برای یک مهمانی کلاسی و یک سفر میدانی داوطلب شد! هیجان زده 😊 اما امشب ، ما از نظر اجتماعی بستنی را با دوستان قدیمی و جدید کنار می گذاریم ، بنابراین باز کردن محتویات یک کیف خوب بدون اجازه ، انتخاب خوبی نبود. امیدوارم گریه کنم. اک یک

اما به ما فرصتی برای یک شب تا حدودی آشفته می دهد. زمان کافی برای تهیه شام ​​وجود ندارد ، اما زمان کافی برای نشستن و خوردن غذای باقی مانده است. ما آخرین هفته دیوانه خود را گذراندیم ، من این سالاد آرزو را درست کردم و بارها و بارها آن را خوردم تا اینکه تمام شد – ناهار و شام به طور یکسان. با کمال میل. آن طعم های شجاع مرکبات و شوید با همه چیزهای یونانی فقط کوچه من است!

موفق باشید امشب که ما زیاد صحنه ای انجام نمی دهیم

مواد

میگو:

  • میگوی خام 24 اونس ، پوست کنده و آماده شده است

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • 1 عدد لیمو ترش و آب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ، به مزه

  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند

سالاد پاستا:

  • 2 پیمانه پاستای اورزو پخته

  • 2 عدد لیمو ترش و آبدار

  • 8 فنجان روغن زیتون

  • 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ، به مزه

  • 1/2 فنجان شوید تازه خرد شده

  • 1 خیار انگلیسی ، برش خورده در نیمه ماه

  • 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاس ، نصف

  • onion پیاز قرمز ، خرد شده

  • بلوک 8 اونس زده شده ، به مکعب های 1/2 اینچی برش داده می شود

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه متوسط ​​، روغن زیتون ، آب لیمو ، ترشی ، نمک ، فلفل و فلفل قرمز خرد شده را با هم مخلوط کنید. میگو را اضافه کرده و به کت بریزید. کنار بگذارید
  2. یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. آرجو را هم بزنید و حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​تبدیل کنید. مطابق دستورالعمل بسته تا زمان دندانه بپزید. آبکش کنید ، آبکشی کنید و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  3. در همین حال ، یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن ، میگوها را اضافه کرده و بپزید تا صورتی شود و حدود 5 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
  4. در یک کاسه یا شیشه کوچک ، آب لیمو ، آب ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل و شوید را با یک عطر محکم ترکیب کنید. خوب تکان دهید یا تکان دهید تا ترکیب شود. در حین هم زدن خوب هم بزنید.
  5. در اورزو ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز ، فتا و میگو را اضافه کنید. کت را بریزید و سرو کنید.

نظرات

بقیه فقط 1-2 روز خوب نگه می دارند

دستور العمل کمی اقتباس شده از زیتون و انبه

اطلاعات تغذیه:

بازده: 10
حجم سرو: 1 1/2 فنجان

تعداد مشاغل در هر:
کالری: 358چربی کل: 19.0 گرمکلسترول: 96 میلی گرمسدیم: 662 میلی گرمکربوهیدرات ها: 29.8 گرمفیبر: 2.4 گرمقند: 3.2 گرمپروتئین: 17.0 گرم

مانند سلیقه ها و ایده های یونانی؟ برخی دستور العمل های دیگر را نیز بررسی کنید!

خوب بمانید

دیدگاهتان را بنویسید