سند «پژوهشگران امنیت غذایی» برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد


به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سید مجتبی خیام نکویی صبح امروز در حاشیه سفر به فارسان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امنیت غذایی پایدار یکی از دغدغه‌های بسیاری از کشورها است، گفت: سند «پژوهشگران امنیت غذایی» تدوین و برای تصویب هفته آینده به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد.

معاون وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: در این سند که یکی از جامع ترین اسناد بعد از انقلاب اسلامی است، تمامی مولفه های لازم برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار و ایجاد دانش بخش کشاورزی دیده و پیش بینی شده است. شاهد افزایش تولید در واحد سطح هستیم.

رئیس سازمان آموزش و پژوهش جهادکشاورزی گفت: دانش‌سازی در بخش کشاورزی با افزایش بهره‌وری در واحد سطح بزرگترین هدف اجرای این طرح است و جهادکشاورزی در تمامی ظرفیت‌های وزارتخانه‌های ذیربط مواد غذایی مشغول به کار است. تولید، حفظ و سلامت ما امنیت غذایی خواهیم بود.

وی گفت: در زمینه تحقیقات کشاورزی دستاوردهای خوبی داریم که علاوه بر چهارمحال و بختیاری، استان هایی با اقلیم مشابه این استان نیز می توانند از این دستاوردها بهره مند شوند.

ایستگاه تحقیقات بادام افتتاح شد

خیام نکویی ادامه می دهد: افتتاح ایستگاه تحقیقاتی بادام یکی از دستاوردهای این پژوهش است که منجر به معرفی ارقام متحمل به خشکی، مقاوم به سرما و سایر ارقام تنش بیولوژیکی و غیرزیستی شده که ممکن است بر کمیت و کیفیت بادام تأثیر بسزایی داشته باشد. “

رئیس سازمان آموزش و تحقیقات جهادکشاورزی افزود: کسب دانش کشت بافت انواع ارقام گل رز دیم از دیگر دستاوردهایی است که تحول اساسی در این کشت ایجاد کرده و شاهد افزایش بارندگی خواهیم بود. – تغذیه کاشت گل رز در این استان.

وی در خاتمه کسب دانش فنی در مبارزه با بیماری شانکر باکتریایی، معرفی بزهای پرمحصول و مبارزه با کرم شلغم را از دیگر دستاوردها معرفی کرد.

انتهای پیام/ 68036




برای صفحه اول پیشنهاد دهید