شکلات تیره تمشک Vegan Magnum Bar


این میله های شگفت انگیز ساده وگن مگنوم با یک خامه تمشکی شیرین و شیرین پر شده و روی آنها شکلات رو به زوال پوشانده شده است. تنها چیزی که برای تهیه یک غذای به یاد ماندنی نیاز دارید یک قالب مگنوم خاص و مخلوط کن است! بدون گلوتن ، بدون مهره و FODMAP کم.

من بار مگنوم را دوست داشتم. به یاد دارم وقتی جوانتر بودم و به اروپا سفر می کردم ، بعد از شام به مغازه گوشه ای دویدم تا یک بار مگنوم بگیرم. آنها تخریب محض هستند – و گاهی اوقات ، دقیقاً همان کاری است که بعدا انجام می دهید.

بعد از دیدن چند میله Vegan Magnum که در اینترنت شناور بودند ، فکر کردم ساختن آن برایم جالب خواهد بود. اما من واقعاً می خواستم یک بستنی با طعم میوه درست کنم – که شما آن را زیاد نمی بینید. این معمولاً به این دلیل است که بستنی وانیلی با پیچ میوه ای به این دلیل که نوار میوه آب اضافی اضافه می کند که می تواند آن را یخ کند. اما آنجا که اراده وجود دارد ، راهی نیز وجود دارد …

من روی اینها خیلی زحمت کشیده ام … و از نحوه شکل گیری آنها واقعا خوشحالم! پایه ای به سبک “خامه ای خوب” آنها را میوه ای ، ترش و کرمی می کند-بدون یک تن خامه نارگیل! چنین سرگرم کننده ای در یک روز گرم و واقعاً آسان است! اگر بتوانید یک گزینه گیاهی خوب را در دست بگیرید ، آنها با شکلات سفید خوشمزه خواهند بود.

برای تهیه این میله های مگنوم گیاهی سالم به همه چیز نیاز دارید

از آنجا که پایه این میله ها کرم عالی است ، این میله های Magnum فاقد آجیل هستند ، FODMAP کم به علاوه! فنجان تمشک F سرو FODMAP کم و میوه F میوه موز رسیده FODMAP کم. این یک دسر خوب FODMAP برای یک روز گرم است!

فرض کنید در خانه خود نمک دارید ، این 8 ماده را بردارید … و مقداری قالب بگیرید!

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • کرم نارگیل
  • وانیل
  • قند
  • آب لیمو
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

کجا می توان قالب سیلیکون مگنوم را پیدا کرد

شما می توانید آن را کاملاً در قالب بستنی دیگر درست کنید ، اما ساختن قالب سیلیکونی به سبک مگنوم که جابجایی آنها را نیز آسان می کند بسیار خوب است.

دروغ نگویید: اینجاست که آمازون به کار می آید. من قالب بستنی Silicomart Classic را از آمازون خریداری کردم (پیوند تأیید شده ، بدون حمایت) به صورت محلی.

چگونه می توان روکش شکلاتی مگنوم کاملاً صاف را بدست آورد

متوجه خواهید شد که روکش شکلاتی در این عکس ها کمی روستایی است. زیرا ، خوب ، این زندگی واقعی است و من اینگونه آنها را برای خانواده ام می سازم. اما من می دانم که برخی از شما می خواهید به اندازه آنچه در فروشگاه می خرید صاف و قدیمی به نظر برسید ، بنابراین نحوه انجام این کار به شرح زیر است:

استراتژی اول: روش غواصی

  • هنگامی که بستنی را فریز کردید ، سه دسته شکلات آماده است. بله ، سه گانه اجازه دهید کمی خنک شود و سپس به سرعت تمام نوار را در شکلات فرو کنید. قطره اضافی را ببندید و روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بگذارید و برای چند دقیقه فریز کنید. (این روش ، همانطور که انتظار دارید ، شکلات اضافی می سازد. می توانید آن را به پوست شکلات تبدیل کنید!)

استراتژی دوم: روش قالب گیری

  • قبل از تهیه بستنی ، شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک کفگیر سیلیکونی ، یک لایه شکلات را داخل قالب سیلیکونی پهن کنید و مراقب باشید که شکاف چوب بستنی را نپوشاند. هنگام پرکردن قالب را در فریزر درست کنید و شکلات را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. وقتی شکلات پر شد و منجمد شد ، شکلات را دوباره در یک دیگ بخار گرم کنید و سپس روی آن را صاف کنید. طبق معمول یخ بزنید.

شیرینی های گیاهی بیشتر

Raspberry Vegan شکلات تیره مگنوم بار

دستور چاپ
دستور پین

شکلات تیره تمشک Vegan Magnum Bar

این نوار مگنوم وگان دارای پایه کرم خامه ای تمشکی میوه ای است و با شکلات تلخ رو به رو شده است. تهیه آن بسیار آسان است ، فقط 8 ماده ، بدون آجیل و FODMAP کم!

به هنگام15 دقایق

زمان انجماد6 ساعت ها

کل زمان6 ساعت ها 20 دقایق

آشپزی: آمریکا

غذا: بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

کلید واژه ها: دسر ، میان وعده سالم ، میان وعده وگان ، وگن مگنوم بار
انتخاب رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، FODMAP کم ، بدون آجیل ، گیاه خوار ، گیاهخوار

خدمت: 4 میله 90 میلی لیتر

نویسنده: دسی نیلسن ، RD

مواد

بار مگنوم

  • د متوسط موز رسیده منجمد
  • د جام تمشک منجمد
  • در رسانه ها جام کرم نارگیل (20 درصد چربی)
  • د قاشق سوپخوری عصاره وانیل خالص
  • د قاشق سوپخوری قند
  • د قاشق آب لیمو دوباره فشار دهید
  • خرج کردن نمک

روکش شکلاتی

  • ./ جام چیپس شکلات تلخ
  • د قاشق روغن نارگیل

دستورالعمل ها

  • موز ، تمشک ، خامه نارگیل ، وانیل ، شکر ، آب لیمو و نمک را در یک مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود. با سرعت بسیار کم (1-2) شروع کنید و با مخلوط شدن آن را به تدریج به 5 برسانید ، ممکن است به استتار نیاز داشته باشید.

  • قاشق خامه عالی در قالب مگنوم. حتی ضربه بزنید تا بیرون بیاید. چوب ها را به قالب ها اضافه کنید. حداقل 6 ساعت فریز کنید.

  • هنگام آماده شدن برای پوشاندن ، یک دیگ بخار دوگانه با یک کاسه شیشه ای کوچک مقاوم در برابر حرارت با 1 اینچ آب در یک قابلمه کوچک درست کنید. حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، شکلات و روغن نارگیل را به کاسه اضافه کنید ، مرتباً هم بزنید تا یکدست و کاملاً ذوب شود. اگر آب شروع به تبخیر کرد ، حرارت را کم کنید.

  • پاپ ها را با دقت از قالب جدا کنید. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس شکلات را روی باران ، دیپ یا مگنوم بریزید … نکات را در پست وبلاگ بخوانید!

  • نوار را روی یک ورقه پخت کوچک که با پوست پوشانده شده است قرار دهید و به مدت پنج دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از تنظیم ، در کیسه فریزر قابل استفاده مجدد منتقل یا سرو کنید تا ذخیره شود!

دیدگاهتان را بنویسید