قند اسنپ نخود فرنگی آنتی پاستو – لورا لی متعادل


  • 12 اونس نخود فرنگی شکر تازه
  • ./ جام پیاز قرمز ریز خرد شده (حدود 1/3 پیاز قرمز متوسط)
  • 2 اونس سلامی ، به نوار ضخیم 1/4 اینچ برش دهید
  • 2-3 اونس پنیر آبی ، شلاقی یا بز ، خرد شده
  • 2 قاشق سوپخوری هرچه روغن زیتون بکرتر باشد ، طعم بیشتری دارد
  • 2 قاشق سرکه انتخابی ، بیشتر به مزه (شراب برنج ، شراب قرمز ، سیب ، بالزامیک سفید همه کار می کند)
  • 1/4 قاشق پونه کوهی خشک شده (مطمئن شوید که شیشه تازه است)
  • 1/3 جام پستو سرخ شده و شور

  1. یک قابلمه متوسط ​​را با آب پر کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. بجوشانید و نخود فرنگی را اضافه کنید. 1 دقیقه بجوشانید ، سپس در صافی آبکش کنید و آب سرد را تا دمای اتاق بریزید. تاس یا قیچی آشپزخانه را کاملاً خشک کرده و به قطعات 6 اینچی برش دهید.
  2. پیاز قرمز ، سالامی و پنیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3. نخود فرنگی ، روغن زیتون ، سرکه ، پونه کوهی و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید تا همه چیز ترکیب شود ، سپس ادویه ها را مطابق سلیقه و سلیقه خود تنظیم کنید.
  4. حداقل دو ساعت و یک شب بگذارید بماند. قبل از سرو روی آن را با پستو پر کنید. بقیه تا سه روز در یخچال محکم بسته می مانند ، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است لازم باشد مایع اضافی را تخلیه کنید.



دیدگاهتان را بنویسید