قیمت شیر ​​خشک در بلوک


این شیر مقدار زیادی لیزین را کاهش داده است و این ذرات پودر نامنظم و درشت هستند.

گلبول های چربی با تعمیم عملیات حرارتی را کاهش می دهند و این شیرخشک ها ساختار سطحی متفاوتی دارند.

برخی از ذرات صاف و برخی دیگر چروکیده هستند که در طی فرآیند خشک شدن ایجاد می شوند.

بدنه ذرات شیر ​​خشک متخلخل است و نوع ذرات بدون چربی آن فشرده است.

مجموعه بزرگی با نام آراد برندینگ با دستگاه های تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست انسان شیرخشک را با استانداردهای روز دنیا تولید می کند و توانسته به خوبی به کشورهای همسایه و حتی اروپا با مواد اولیه عالی صادرات داشته باشد و رضایت مشتریان را جلب کند.

شیرخشک های غیر همگن از شیر تغلیظ شده تهیه می شوند و در حین تولید با ترک ها و مویرگ ها همراه هستند.

ساختار شیر خشک بدون چربی دارای ذرات صاف و کروی است و با سطوح ناهمواری پوشیده شده است که با کریستال های بزرگ متفاوت است.

اینها ذرات شکننده ای هستند که برای جلوگیری از خرد شدن نیاز به تحقیق دقیق دارند.

بهتر است بدانید که اندازه ذرات برای ظاهر آن مهم است و معمولا هر ذره تا 60 میکرومتر ساخته می شود.

شیر خشک Beblock برای افزایش وزن

شیرخشک های خشک در واقع از ترکیباتی مانند شیر، آب پنیر لاکتیک و کازئین تشکیل شده اند که بر اساس منابع حیوانی و گیاهی تولید می شوند.

اگرچه این شیرخشک ها منبع کالری هستند اما بهترین انتخاب برای افزایش وزن نیستند زیرا می توانید پروتئین و کربوهیدرات های زیادی را به بدن منتقل کنید و آسیب های زیادی به بدن وارد کنید.

هر قسمت شیرخشک بیش از 20 درصد ویتامین و املاح معدنی دارد و با نوشیدن آن نیازی به قرص های شیمیایی ندارید که به دلیل فواید شیرخشک برای افراد بسیار ارزان است.

این پودرها با طعم های شکلاتی، میوه ای و سایر طعم ها در اندازه ها و حجم های مختلف در بسته بندی های قوی و اولیه روانه بازارهای خرده فروشی می شود.

پزشکان این پودرها را توسط شخص ثالث آزمایش و ارزیابی می‌کنند تا با اطمینان بیشتری به دست مصرف‌کنندگان برسند و روی بسته‌بندی آن برچسب عاری از ناخالصی درج شده است.

برخی از برندهای شیرخشک از جمله محصولات مغذی و بی همتا هستند که با استفاده از فرمول های پیشرفته حاوی پروتئین آب پنیر ساخته می شوند.

گنجاندن شیر خشک در رژیم های غذایی می تواند متابولیسم بدن را افزایش دهد و با ساخت شیک های پر کالری به افزایش متابولیسم بدن کمک کند.

اما اگر با بی اشتهایی و لاغری مواجه هستید، سعی کنید کالری بیشتری مصرف کنید و از مکمل های غذایی مانند شیرخشک استفاده کنید و این راه خوبی برای افزایش وزن است.

ورزش های مقاومتی مانند ورزش برای تقویت عضلات و از بین رفتن چربی های مضر بدن را فراموش نکنید.

این پودرها می تواند مانند سویق سنجد گزینه خوبی برای انرژی های از دست رفته باشد و به جای تنقلات پرکالری و مضر بهترین انتخاب برای این افراد است.

شیر خشک بچه

پودر شیر خشک با ترکیبی آگلومره پر از ذرات بسیار ریز است که معمولاً به 10 میکرومتر می رسد.

شیرخشک بی بلوک با بهترین فرمولاسیون ساخته می شود و در طول فرآیند تولید، سرعت چرخش یا فشار اعمال می شود.

همچنین غلظت و ویسکوزیته بسیار خوبی دارد و اختلاف دمای شیرخشک بسیار مناسب است.

این لاکتوز از حدود 38 درصد پودر خامه قنادی و 50 درصد پودر شیر، با روکش شیشه ای که در آن ذرات به دام می افتند، تهیه می شود.

چربی آزاد موجود در این شیرخشک ها از 3 تا 10 درصد متغیر است و در مقایسه با شیرخشک های منجمد بسیار کم است.

لاکتوز موجود در شیرخشک بافتی مرطوب دارد و به راحتی رطوبت هوا را جذب می کند.

اما خواص شیرخشک ها به دو گروه طبقه بندی می شوند که می توان بر کیفیت باکتریولوژیک و بدون هیچ گونه تخلفی تمرکز کرد.

دوم اینکه هر شیرخشکی باید تحت تاثیر مراحل خاصی استفاده شود و بتواند ساختار آن را تشکیل دهد.

مضرات هر شیرخشک ناشی از ناکارآمدی در هنگام فرآوری و تولید است که باید از آن اجتناب کرد.

امروزه چربی های شیر خشک بیشترین کاربرد را برای صنعت شکلات سازی و همچنین مصارف خانگی دارند و می توان آن را یکی از کمیاب ترین قسمت ها دانست.

خواص شیرخشک تحت تاثیر کیفیت و ارگانیک بودن شیر و شرایط استریل شدن در حین تولید است.

طرح های اپراتور و خشک کن پودرها کنترل می شوند، برای مثال زمانی که آب پنیر محلی با کریستالیزاسیون خشک می شود.

در واقع کریستالیزاسیون در هنگام تبخیر پودر نقش مهمی دارد و با عملیات حرارتی خشک شدن آن مشخص می شود.