نان کدو تنبل – مواد جامع


نان کدو تنبل

به خوشمزه ترین نان کدو تنبل سلام کنید ، یک دستور العمل چسبناک و بدون شیر که حتی احمقانه ترین بچه های ضد سبزیجات نیز خواهد بود!

اگر می توانید فر را روشن کنید ، زیاد خرد کنید و مواد را در یک کاسه ترکیب کنید ، می توانید این دستور را تهیه کنید. برای صبحانه یا ناهار خوشمزه است ، این یک افزودنی عالی برای فریزر شماست. هربار یک تکه را بردارید ، ته کباب پز و روی آن را با هر نوع روکش (مربا خانگی چیا تمشک و کره بادام مورد علاقه خود ، تخم مرغ حشرات آووکادویی در کنار هم ، هر کس؟) شاید آن را با سوپ میسو برای یک ناهار خوشمزه و آسان سرو کنید.

1 و نیم فنجان غذای آجیل
¾ پیکان پیکان (تاپیوکا)
مقدار کمی نمک دریا است
سودا 6 قاشق چایخوری بی کربنات
6 قاشق چایخوری زردچوبه (خاک)
5 عدد تخم مرغ
2 قاشق چایخوری سرکه سیب
کدو تنبل پخته و پوره شده (بدون کنسرو) 1 فنجان
کدو سبز سرخ شده 1 فنجان
2 قاشق غذاخوری پپیتا

فر را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب نان را با کاغذ پخت ردیف کنید.

در یک کاسه بزرگ ، پیازچه بادام ، نمک دریا ، زردچوبه ، بی کربنات سودا را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه ، تخم مرغ ها را کمی بزنید سپس کدو تنبل ، کدو سبز و سرکه سیب را اضافه کنید. مواد مرطوب را خشک کرده و خوب مخلوط کنید.

مخلوط را در قالب نان بریزید ، روی پپیتاها بپاشید و به مدت 45 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که قهوه ای شود و یک ووک برشته مربعی شفاف شود. قالب های نان عمیق می تواند کمی بیشتر طول بکشد.

قبل از جدا کردن به مدت پنج دقیقه در قالب بگذارید و اجازه دهید کمی بیشتر خنک شود. هنوز هم بهتر است در شرایط گرم سرو شود.

برای کسانی که نمی توانند همراه خانواده خود قورت دهند ، باقی مانده را بریده ، در ظرفی بریزید و فریز کنید.

آیا در مقابل نان احساس الهام می کنید؟ واقعاً باید سراغ این ماست بز زرد و نان پیاز بروید. یا این که نان کامل بدون گلوتن است.

نان کدو تنبل



دیدگاهتان را بنویسید