هالومی فوق العاده ساده و نعنا سرخ شده – مواد جامع


هالومی و نعنا سرخ شده

Haloumi و نعناع فقط با هم می روند ، درست است؟ (خوب در واقع ، Halumi تقریباً با همه چیز همراه است). در اینجا رایج ترین حلومی و نعناع سرخ شده من آمده است. ستارگان گرم یا سرد برای پیک نیک تعطیلات مدرسه ، جعبه ناهار ، صبحانه یکشنبه (آنها را زیر تخم مرغ بگذارید ، من به شما سفارش می دهم!) یا یک شام ساده.

12 سرخ می کند

مواد:
1 هویج (سرخ شده و مرطوب)
1 عدد بالا (سرخ شده و مرطوب)
2 عدد تخم مرغ
100 گرم حلومی (سرخ شده)
بیشتر برای 2 قطعه برگ نعناع (خرد شده) به همراه تزئین
4 قاشق غذاخوری آرد ساده بدون گلوتن
2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
نمک دریا

کدوها را پوست بگیرید ، رنده کنید و هرگونه رطوبت را از آن خارج کنید. در یک کاسه بزرگ ، هویج ، پیاز ، تخم مرغ ، نعناع ، هالومی و آرد را مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید.

نیمی از روغن نارگیل را در یک تابه بزرگ نچسب گرم کنید.

با استفاده از دستان خود (مخلوط براق خواهد بود ، کار نمی کند)
توپ ها (اندازه توپ گلف) را زمان بندی کنید و آنها را مستقیماً در تابه داغ خود قرار دهید ، با آنها صاف شوید
با یک کاردک در هر طرف به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.

سرخ شده را به صورت دسته ای بپزید ، روغن نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. روی کاغذ سرخ شده است.

با چاشنی نعناع اضافی و نمک دریا سرو کنید.

از گرم یا سرد لذت ببرید.

عاشق سرخ کردن هستید؟ چرا این سبزی پوره شده و کینوا سرخ شده یا این ذرت سرخ شده با سالسای آووکادو را امتحان نکنید!



دیدگاهتان را بنویسید