چند ترفند در مورد منجمد کردن غذا



گزارش کردن شهرآرانیوز، بسیاری از ما انواع گوشت و سبزیجات را فریز می کنیم تا غذای راحت تر آماده شود. برخی از خانم های شاغل که زمان کمی برای تهیه غذا دارند در ایام عید انواع خورش ها را تهیه کرده و در فریزر قرار می دهند تا زمان کمتری برای پخت و پز صرف کنند. در این قسمت از رازهای نگهداری مرطوب در منزل به شما می گوییم که چگونه خورش ها را در فریزر نگهداری کنید تا طعم آنها تغییر نکند.

نحوه یخ زدن خورش ها

اگر خورش زیاد درست کردید به روش زیر فریز کنید تا خورش هدر نرود.
1. ابتدا غذای مورد نظرتان را بپزید. برای تهیه انواع خورش از دپارتمان آشپزی نمناک کمک بخواهید.
2. برای یخ زدن خورش و غذای آبکی ابتدا آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. گذاشتن مقدار زیادی غذا یا غذای داغ به یکباره در فریزر دمای فریزر را پایین می آورد و زمان یخ زدن را افزایش می دهد که باعث خراب شدن غذا می شود.
3. پس از سرد شدن صبر کنید تا چربی غذا سفت شود و روی مواد قرار دهید. این چربی ها را از سطح غذا جدا کرده و دور بریزید. چربی ها به دلیل فسادپذیری زیاد، ماندگاری غذاهای منجمد را کاهش می دهند.

بگذارید خورش خنک شود

4. سپس به مقدار لازم برای هر وعده آب گوشت در ظرفی با درب بسته بریزید و در فریزر قرار دهید. ریختن خورش در ظرف های دربسته از تغییر طعم و رنگ آن جلوگیری می کند.

5. روی هر ظرف یخ زده تاریخ بسته بندی و نام غذا را برچسب بزنید تا بتوانید به موقع از آن استفاده کنید و از خراب شدن آن جلوگیری کنید.

6. خورش ها را می توان تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد اما بهتر است این غذاها را قبل از این تاریخ مصرف کنید.

نکات مهم برای نگهداری خورش در فریزر:

برای یخ زدن غذا، هر وعده غذایی به اندازه نیاز آن را بپیچید، زیرا پس از باز کردن غذای منجمد، باکتری های داخل آن شروع به کار می کنند و یخ زدن مجدد، رنگ غذا را تغییر می دهد، بوی آن خوب نمی شود و مضر است. .

نحوه یخ زدن

برای یخ زدن غذاهای داغ صبر کنید تا خنک شوند و سپس در فریزر قرار دهید.
از ظروف نگهداری پلاستیکی استفاده کنید. ظروف شیشه ای برای این کار مناسب نیستند زیرا در مواجهه با تغییرات دمایی ناگهانی ترک می خورند.
اگر خورش ها را در اندازه های کوچک در فریزر قرار دهید، سرعت یخ زدایی افزایش می یابد و از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری می شود.
بعد از اینکه خورش را از فریزر خارج کردید و یخ آب شد، آن را خوب حرارت دهید و بنوشید و از یخ زدن مجدد خودداری کنید.
خورش به مدت سه ماه در دمای زیر منفی 18 درجه سانتیگراد یا صفر درجه فارنهایت سالم می ماند.

دمای یخچال

برای یخ زدن مواد غذایی حتما به دما، بسته بندی و روش انجماد توجه کنید.
همه غذاها را نمی توان منجمد کرد و خوردن برخی از غذاهای منجمد مضر و خطرناک است.

منبع: نمناک