چه غذاهایی باعث تپش قلب می شوند؟



گزارش کردن شهرآرانیوزاغلب اوقات، احتمالاً به ضربان قلب خود توجه نمی کنید، اما می دانید که قلب دائماً در حال پمپاژ خون در سراسر بدن است. اگرچه علل تپش قلب متفاوت است، اما در برخی موارد، خوردن به موقع یا نوشیدن برخی غذاها و نوشیدنی ها می تواند باعث تپش قلب شود.

تپش قلب برای افراد مختلف می تواند معانی مختلفی داشته باشد

دکتر. جی سنگوپتا، الکتروفیزیولوژیست قلب از موسسه قلب سلامت آلینا در مینیاپولیس در ایالات متحده، می گوید: به طور کلی، تپش قلب معمولاً به آگاهی از ضربان قلب فرد اشاره دارد و این ممکن است به معنای پرش یا سرعت ضربان قلب او باشد.

مطالعات نشان داده است که تپش قلب می تواند توسط کسانی که آن را به عنوان ضربان قلب قوی یا غیر طبیعی تجربه می کنند، توصیف کنند. گاهی اوقات ممکن است تپش قلب پس از خوردن غذا رخ دهد.

دکتر. آلیسون زیلینسکی، متخصص قلب، این را می گوید: وقتی غذا می خورید، بدن جریان خون را به دستگاه گوارش افزایش می دهد که می تواند منجر به افزایش ضربان قلب شود. البته به یاد داشته باشید که تپش قلب بعد از ورزش نیز ممکن است رخ دهد، اما چه زمانی باید نگران تپش قلب بود؟

کارشناسان می گویند اگر تپش قلب به طور منظم، چندین بار در هفته یا بعد از هر وعده غذایی رخ دهد، کمتر نگران کننده است. اگر ضربان قلب ادامه یابد یا تعداد دفعات آن افزایش یابد، ممکن است نشانه ای از یک مشکل پزشکی جدی تری مانند آریتمی باشد و شما باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

به گفته محققان، علائمی که می‌تواند نشانه‌ای از مسائل نگران‌کننده‌تر باشد شامل تپش قلب ناگهانی و طولانی در حالت استراحت، ضربان قلب نامنظم یا تپش قلب همراه با سرگیجه، درد قفسه سینه یا تنگی نفس است.

در حالی که بسیاری از علائم تپش قلب خوش خیم هستند، اگر بیمار علائم هشدار دهنده دیگر، مشکلات قلبی، کهولت سن یا سایر شرایط پزشکی را داشته باشد، نگرانی افزایش می یابد. این می تواند خطر آریتمی های خطرناک تر را افزایش دهد. به عنوان مثال، بیماری عروق کرونر، بیماری تیروئید، و آپنه انسدادی خواب می تواند خطر آریتمی قلبی را افزایش دهد. همچنین تپش قلب می تواند باعث نگرانی بیشتر زنان باردار شود.

برخی از غذاها و نوشیدنی‌ها، مانند غذاهای تند، غذاهای پرچرب و غذاهای پرقند، از علل شایع تپش قلب در بیماران مبتلا به تپش قلب هستند و باید از مصرف آنها اجتناب کرد یا به حداقل رساند. علل شایع عبارتند از کافئین بیش از حد، شکر، الکل، و غذاهای غنی از کربوهیدرات.

منبع: خبرآنلاین