کاری تایلندی قرمز وگان با توفو


آیا به دنبال یک غذای دلچسب هستید که ساعت ها در آشپزخانه طول نکشد؟ این غذای کاری گیاهی گرم که در فضای داخلی شما قرار دارد ، در سراسر جعبه قرار می گیرد: سالم ، خوشمزه و آماده در 20 دقیقه یا کمتر. در مورد سبزیجات مورد علاقه خود خلاق باشید یا اگر گوشت خوار هستید مرغ اضافه کنید. در هر صورت ، این وعده آرامش سریع مطمئناً در ماه های سردتر به یک شام اصلی تبدیل می شود.

آماده برای: 20 دقیقه یا کمتر ایجاد می کند 4 سرو کنید

D. پنج ماده اولیه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و خوب تکان دهید تا ماریناد توفو درست شود. توفو مکعبی را به کاسه با ماریناد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مطمئن شوید که توفو خوب پوشیده شده است. چسب را بپیچید و به یخچال منتقل کنید.

2 در یک قابلمه بزرگ ، پیاز ، سیر و زنجبیل را در 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

3 فلفل و کدو سبز را اضافه کرده و 5-7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات پخته شوند ، اما نرم شوند.

4 شیر نارگیل ، آب لیمو ، رب کاری ، نمک ، فلفل و لیموترش را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.

5 در این فاصله برنج را طبق دستورالعمل بسته تهیه کنید.

6 توفو را از یخچال خارج کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در تابه ای روی حرارت زیاد گرم کنید. وقتی تابه خیلی داغ شد ، توفو را اضافه کنید و 3-5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای و ترد شود. توفو را مرتب بریزید تا همه طرف ها ترد شوند.

7 هنگام افزودن ساقه های لیموترش را از قابلمه بردارید.

8 روی برنج را سرو کنید و روی آن را تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید