دستورهای BBQ سبک تر و گیاهی (که برای غذا مفید هستند!)-Osinga Nutrition


هوای گرم اینجاست و این بدان معناست که فصل BBQ کاملاً م effectiveثر خواهد بود! من خودم غذای BBQed خوردم.

غذاهای BBQed نباید گوشتی یا بیش از حد سرگرم کننده باشند. من که گیاه خوار بودم هیچ برگر یا استیک گوشتی را کباب نمی کردم – اما گزینه های زیادی برای ریختن روی کباب وجود دارد که این چیزی نیست!

من امروز چند دستور العمل دارم که به شما کمک می کند پشتیبانی در عوض غذای سالم خود را امتحان کنید خرابکاری آنها

BBQ سیب زمینی شیرین پر از عدس

به هنگام 10 دقایق

زمان پخت 45 دقایق

  • 4 سیب زمینی شیرین کوچک تا متوسط
  • د جام عدس خشک 1 عدد
  • 2 قاشق روغن زیتون
  • 2 موسیر ها قطع كردن
  • 2 هویج پوست کندن
  • 2 میخک سیر
  • د جام سس BBQ
  • د جام عزیزم کیل
  • گریل فضای باز را با حرارت متوسط ​​تا کم گرم کنید. سیب زمینی ها را محکم در فویل قلع بپیچید. سیب زمینی ها را روی گریل قرار دهید ، درب آن را ببندید و به مدت 40 دقیقه بپزید. بررسی کنید که آیا سیب زمینی ها آماده شده اند یا خیر – یک خار در سیب زمینی باید به راحتی بچرخد. بسته به اندازه ، ممکن است لازم باشد سیب زمینی ها را بیش از 20-30 دقیقه بپزید.

  • وقتی سیب زمینی ها در حال پخت هستند ، 3 فنجان آب به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. بجوشانید. عدس را اضافه کنید ؛ آب را دوباره به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا عدس نرم شود. از قابلمه بردارید و کنار بگذارید.

  • در همان قابلمه روی حرارت متوسط ​​، روغن را داغ کنید. پیاز و هویج خرد شده را اضافه کنید ؛ 5-7 دقیقه بپزید تا نرم و قهوه ای شود. سیر را اضافه کنید ؛ یک دقیقه دیگر بپزید سس BBQ را به قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا همه سبزیجات پوشیده شوند. به جوش آوردن ؛ روی آن را بپوشانید و بگذارید 10-12 دقیقه بجوشد. عدس را به سس اضافه کنید ؛ هم بزنید تا ترکیب شود. آب بیشتری اضافه کنید اگر احتیاج دارید.

  • روغن را به یک قابلمه جداگانه اضافه کنید. وقتی داغ شد کلم پیچ را به قابلمه اضافه کنید. با یک کاردک مخلوط کنید تا لبه های آن قهوه ای شود.

  • سیب زمینی ها را از وسط برش دهید. قاشق پر از عدس در هر سیب زمینی شیرین. روی آن شیر آب سرخ کنید.

همبرگرهای “خارج از گوشت”

  • 12 قارچ خرد شده سرخ کنید تا قهوه ای شود
  • د جام کینو
  • 12 اوز تمپه به قطعات 1/2 اینچ برش دهید
  • 1/4 جام پخت سریع جو دوسر
  • 2 قاشق چغندر رنده شده
  • د قاشق فریاد تغذیه
  • د قاشق پودر سیر
  • د قاشق پودر پیاز
  • ./ قاشق دود مایع
  • کینوا را بپزید و یک فنجان را کنار بگذارید.

  • قارچ ها را سرخ کنید تا نرم و قهوه ای شوند.

  • همه مواد را به یک غذاساز کاسه ای بزرگ اضافه کنید و آنقدر بریزید تا بریده شود و مخلوط شود و مخلوط مانند “همبرگر” شود.

  • به چهار قسمت تقسیم کنید (یا بسته به اندازه همبرگرهای خود بیشتر یا کمتر) و تعداد کیک ها را اندازه کنید.

  • در ماهیتابه ای با اسانس سرخ کنید و به صورت دسته ای با ادویه جات دلخواه سرو کنید.

سیخ های توفو سرخ شده

به هنگام 20 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

  • 14 اوز توفو
  • ./ جام سس BBQ
  • د پینت گوجه گیلاسی
  • د کدو سبز نصف ماه برش دهید
  • د فلفل سبز قطع كردن
  • ./ پیاز بنفش قطع كردن
  • د قاشق روغن زیتون
  • توفو را به مدت 20 دقیقه فشار دهید. وقتی فشرده شد به مکعب برش دهید.

  • توفو را به یک کاسه مخلوط کن متوسط ​​منتقل کنید و سس BBQ را روی آن بریزید و سپس هم بزنید. بگذارید بماند و حداقل 30 دقیقه ترشی کنید.

  • اگر از سیخ های بامبو استفاده می کنید ، هنگام آماده سازی سبزیجات آنها را در آب خیس کنید. روغن زیتون را روی سبزیجات بجوشانید. سبزیجات را با هم مخلوط کنید تا روغن شوند.

  • گریل را از قبل روی 400-450F گرم کنید. سبزیجات مربعی و توفو را هنگام حفظ باقی مانده سس BBQ حفظ کنید. کباب ها را روی کباب پز قرار دهید و حدود 15-20 دقیقه کباب کنید (15 = ترد تر / 20 = نرم تر ، کاملاً پخته) ، با سس بیشتر BBQ بمالید و هر چهار تا پنج دقیقه 1/4 بچرخانید تا سبزیجات و توفو همه طرف پخته شده است. خوش به حال شما!

پیتزا قارچ پورتوبلو

به هنگام 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 جام اسفناج
  • 2 میخک سیر قطع كردن
  • ./ جام سس پیتزا
  • ./ جام پنیر خامه ای در صورت لزوم گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • با مسواک زدن تمیز ، برداشتن ساقه ها و تراشیدن آرام قسمت قهوه ای تیره ، جایی برای پر کردن بگذارید. روی کوره ای که تا 400 درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و از هر طرف به مدت 3-4 دقیقه گریل کنید تا قهوه ای شوند.

  • در همین حال ، روغن زیتون را به تابه اضافه کنید و سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا اسفناج تمام شود.

  • قارچ ها را از کوره بردارید. یک حوله کاغذی بردارید و هر کدام را تمیز کنید تا مایع آن خارج شود.

  • سس پیتزا را داخل لیوان قارچ بریزید. پس از آن اسفناج را با پنیر خامه ای تفت داده و روی آن را لایه ای بریزید.

  • به مدت 12 دقیقه روی گریل قرار دهید.

آناناس سرخ شده

به هنگام 5 دقایق

زمان پخت 5 دقایق

  • د آناناس قطع كردن
  • 2 قاشق شربت افرا
  • د قاشق دارچین
  • گریل را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • شربت افرا و دارچین را در یک کاسه ترکیب کنید. شربت را روی آناناس بپاشید و هر یک از گوه ها را کاملاً بپوشانید. آناناس را به طور مساوی روی گریل قرار دهید و 3-5 دقیقه از هر طرف آن را بپزید تا زمانی که یک علامت گریل قهوه ای شکل شود. لذت بردن!

سیب های پخته شده با قلع

  • 2 سیب
  • د قاشق شربت افرا
  • د قاشق دارچین
  • سیب ها را تکه تکه کنید. یک لایه دو لایه فویل آلومینیومی با کاغذ روغنی قرار دهید. دارچین و شربت افرا را بپاشید.

  • در یک بسته فویل بچسبانید و به مدت 10 دقیقه روی گریل قرار دهید و به نصف بچرخانید.

  • بسته فویل را با دقت باز کنید و بگذارید کمی سرد شود. لذت بردن!

دیدگاهتان را بنویسید