شکلات سفید نعناع نعناع – ریشه های جدید من


در شکلات سفید نعناع نعناع

سلام دوستان.

احساس می کنیم از نظر احساسی “گاز تمام شده است”. از ابتدای سال جاری ، من روی پروژه اخیرم ، My New Roots Grow – جهان آنلاین آموزش سلامتی – که به زودی راه اندازی می شود ، تمرکز کرده ام. Grow از زمان کتاب آشپزی من پر انرژی ترین و بزرگترین پروژه بوده است ، و به نظر می رسد دوباره چیزی بزرگ به وجود می آید. این وبلاگ در عقب بود ، خوب ، فضای بیشتری برای رشد می دهد ، اما من فکر کردم این دسر ستاره ای را برای تعطیلات می آورم زیرا “این فصل برای شکلات سفید نعناع نعناع!

من در واقع این دستور را زمستان گذشته تهیه کردم ، اما مطمئن نبودم که با آن چه کنم. من در مورد افزایش آن به طور انحصاری فکر کردم (از این به بعد بسیاری از مواد تشکیل دهنده دستور غذا من زنده خواهند ماند!) ، اما از آنجا که بسیار خاص و خوشمزه است ، احساس کردم فقط باید در جهان باشد. لاک پشت شکلاتی ادویه ای که در مکزیک تهیه کردم (مکان ها را به خاطر دارید؟!) ، می خواستم نسخه تعطیلات جشن را با شکلات سفید و نعناع درست کنم … وارد لاک پشت نعناع شکلاتی سفید شوید.

پوسته آن شکلات تلخ و پکن است ، غنی و خوشمزه با همان مقدار نمک. فضای داخلی آن مخملی صاف است و با کرم های بد بو ، بادام زمینی ، روغن نارگیل و شکلات سفید تهیه شده است. من بوسه نعناع در پر کردن را دوست دارم ، که مطمئناً وجود دارد اما غیرقابل مقاومت نیست. من نمی خواستم کسی فکر کند که آنها همزمان شیرینی می خورند و دندان های شما را مسواک می زنند!

در شکلات سفید نعناع نعناع

برخی از نکات دستور …

اگر از اسانس نعناع برای پر کردن طعم استفاده می کنید ، ابتدا اندازه گیری آن را با قاشق مفید می دانم ، اگر بطری آماده تحویل است – بیش از حد قطره از این ماده باعث می شود تا یک نان نعناع زیاد یک تورتیلا خوب را خراب کند! من دوست دارم در کل از 6 یا 7 قطره استفاده کنم ، اما اگر خیلی سریع بیرون بیاید ، راهی برای کنترل مقدار ندارم. اگر از عصاره نعناع استفاده می کنید ، با یک چهارم قاشق چایخوری شروع کنید و به سلیقه خود عمل کنید.

اگر از رژیم گیاهخواری استفاده می کنید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در پر کردن استفاده کنید ، اما رنگ آن قهوه ای / بژ است نه خامه ای. همچنین ، حتما شکلات سفید بدون شیر پیدا کنید ، زیرا بیشتر شکلات سفید تجاری که دارای مواد جامد شیر است. و سپس ، اگر شکلات سفید گیاهی پیدا کردید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی روغن هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب نیست (یا فقط نبردهای خود را انتخاب کنید!).

در شکلات سفید نعناع نعناع

تزئین با تورتیلا کاملاً به شما بستگی دارد ، اگرچه دانه های انار نمای جالبی از شادی تعطیلات ایجاد می کند! گزینه های دیگر شامل برگ های نعناع تازه ، تکه های کاکائو یا شکلات تلخ تراشیده است. حتی اگر احساس تعطیلات بیشتری دارید ، می توانید همه آنها را وارد کنید.

تورتیلا را در یخچال نگه دارید تا برای لذت بردن آماده شوید ، سپس 15-20 دقیقه قبل از سرو آن را بیرون بیاورید تا سفت نشود. برش خوردن و خوردن آسان است. از یک چاقوی صاف و بسیار تیز سرآشپز استفاده کنید و قبل از بریدن تورتیلا آن را زیر آب داغ قرار دهید تا سرخ شود.

اگر حوصله ایجاد پوسته را ندارید ، می توانید این فیلتر را فقط با آماده سازی فیلینگ به فریزر تبدیل کنید. یک تابه مربع 8 اینچی / 20 سانتی متری را با روکش پلاستیکی پر کنید. cups روی آن را با فنجان / 65 گرم پانک برشته شده ، تکه های کاکائو یا تکه های شکلات بریزید و فریز کنید تا جامد شود (حدود 2 ساعت). به صورت مربع برش دهید و مستقیماً از فریزر لذت ببرید!

در شکلات سفید نعناع نعناع

در شکلات سفید نعناع نعناع

  • برای پوسته:
  • د جام / 100 گرم هلو
  • 3 جام / 60 میلی لیتر روغن نارگیل اولویت از نظر طعم خنثی است
  • 3 قاشق سوپخوری. شربت افرا خالص
  • 3 قاشق دانه های ریز نمک دریا هستند
  • 1 جام / 150 گرم جو دوسر در صورت نیاز ، بدون گلوتن تقسیم شده است
  • 2 قاشق سوپخوری. پودر کاکائو
  • برای پر کردن:
  • 1 جام / 200 گرم آجیل بادام زمینی حداقل 4 ساعت خیس کنید
  • مواد تولید شده جام / 175 میلی لیتر عسل خامه ای زیر شربت افرا قرار دهید ، اما مراقب باشید رنگ پرک قهوه ای باشد
  • در رسانه ها جام / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75 G / شکلات سفید 2.6 اونس آب شده (در صورت تمایل بدون شیر / وگان)
  • 2 قاشق عصاره وانیل خالص
  • در رسانه ها قاشق دانه های ریز نمک دریا هستند
  • چند قطره اسانس یا عصاره فلفل برای آزمایش
  • انار، نعناع ، تکه های کاکائو ، شکلات سیاه تراشیده ، تزیین ، جوجه
  • پوسته را آماده کنید: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. ماهی تابه یا ظرف پای 9 اینچی (23 سانتی متری) فنری را با روغن نارگیل چرب کنید.

  • در یک غذاساز ، فنجان های لید (50 گرم) جو دوسر را مخلوط کنید تا آرد درشت شود ، در یک کاسه کوچک قرار دهید و کنار بگذارید. بدون تمیز کردن دستگاه ، پیکان ها را به قطعه ای خوب با بافت شنی تبدیل کنید. روغن نارگیل ، شربت افرا ، نمک ، آرد جو دوسر و پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا آرد ترکیب شود. در نهایت ، 1 فنجان جو دوسر و حبوبات باقی مانده را اضافه کنید تا جو دو سر بریده شود ، اما هنوز بافتی دارد. آرد باید با فشار دادن بین انگشتان خود کمی به هم بچسبد. در غیر این صورت ، سعی کنید کمی بیشتر شربت یا فرآیند افرا را برای مدت بیشتری اضافه کنید.

  • خمیر را به طور مساوی در بالای قالب بشکنید. از وسط شروع کنید ، مخلوط را محکم و یکنواخت فشار دهید ، در امتداد کناره های ظرف پای به طرف بالا و بالا حرکت کنید. هرچه بیشتر تکه ها را داخل ظرف فشار دهید ، پوسته آن بهتر می شود. با یک قسمت کوچک در یک زمان ، از پوسته باقی مانده ، در اطراف فرم استفاده کنید تا کامل شود. چند سوراخ خار در کف پوسته ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

  • پوسته را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا معطر شود و لبه های آن کمی سرخ شود. از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • پر کنید: بادام زمینی ها را آبکش کرده و بشویید. در مخلوط کن با سرعت بالا ، بادام زمینی خیس خورده ، عسل ، روغن ، شکلات ذوب شده ، وانیل ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید ، سپس به شدت مخلوط کنید تا پر شدن کاملا یکدست شود. بسته به مخلوط کن شما ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا صاف شود. اگر مخلوط کن نیاز به مایع بیشتری دارد ، یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر گیاهی (یا کمی بیشتر) به آن اضافه کنید.

  • پوسته آماده شده را پر کنید ، بریزید ، بالای آن به طور مساوی صاف شود. کرم را روی سطح صاف در فریزر بدون درب قرار دهید. چند ساعت فریز کنید و سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و یک شب یا حداقل به مدت 4 تا 6 ساعت فریز کنید تا زمان خنک شدن آماده شود.

  • شیرینی را از فریزر بردارید و بگذارید 10 دقیقه قبل از برش روی پیشخوان بماند. منظور این است که سرد سرو شود. در صورت تمایل با برگ های نعناع ، دانه های انار ، تکه های کاکائو ، شکلات ذوب شده یا تراشیده تزئین کنید.

سارا بریتانیا

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

امیدوارم سالم ، سالم و سپاسگزار باشید ، مهم نیست کجا هستید و در این ماه جشن می گیرید. امسال همه ما را به عنوان بزرگترین حلقه زندگی خود ترک کرده است و یافتن شادی های کوچک و پیروزی های کوچک (مانند بیرون رفتن برای هوای تازه ، گذاشتن شام روی میز) به هر حال برای افتخار من کافی است. تعطیلات پر از پیچیدگی نه سرگرم کننده است و نه راحت. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه دوست عزیز

در نور و عشق ، موفق باشید برای فصل پیش رو.

سارا بی.

دیدگاهتان را بنویسید